Je bekijkt de reis...

Australië
a
A
1 januari 2015 18:09 | Door: Marga en Rens Fokkema
hoi luitjes bij deze gelukkig nieuwjaar en een gezond 2015 .gr uit de Beemster.
1 januari 2015 19:13 | Door: Marga en Henk
Hallo allemaal,
een heel voorspoedig en gezond 2015 gewenst.
Een goede reis verder en Maarten en Pieter succes gewenst bij het vinden van een baan!
Groetjes vanuit Purmerend.
1 januari 2015 20:44 | Door: Gerrit & Tinie
Een heel voorspoedig 2015 voor jullie allen .Verder een goeie reis en voor de jongens succes met het vinden van een job. We hopen dat we dat ook kunnen volgen.
Triest in Alkmaar vier winkelpanden volledig in de as gelegd.
Hier niets bijzonders .
Groetje,s T&G
2 januari 2015 21:39 | Door: Jacqueline Beeuwkes
Ziet er allemaal goed uit mensen, veel plezier met jullie verdere reis en de jongens veel succes!!!
5 januari 2015 13:31 | Door: Mariska
Hoi Aris en familie,
een heel goed en gezond 2015 toegewenst!! Voor jullie begint het jaar in ieder geval goed :-)
Het klinkt allemaal erg leuk wat jullie doen en zien; hier is de vakantie weer om en gaan we weer aan het gewone kantoorleven beginnen.
Geniet ervan!!
Groeten Mariska
15 januari 2015 11:21 | Door: Arie Beets
Hoi buurtjes,
de afgelopen tijd heeft het hier ( in Kwadijk ) veel gewaaid, met van tijd tot tijd wat regen, soms een beetje meer,,, het is hier nu ook zomer,, 10 gr. en bewolking, maar alles staat nog overeind en de dagen beginnen weer te lengen,,geniet nog maar ff van het warme weer daar, misschien sneeuwt het wel als jullie terugkomen, maar dat is nog ver weg,,,.
Fedor heeft t wel aardig naar z'n zin gehad tijdens z'n "studiereis"; doe de jongens de groetjes van hier en heffun overdaar,,, doei,,, oh ja,,, als je nog n hotel wil gaan runnen,,,'t is nu leeg,,,.